مواد غذایی ارگانیک
در روند تولید این محصولات بر عدم استفاده از نهاده های شیمیایی و پر خطر تاکید شده است و تمام همیت تولید کننده بر تولید مطابق با استانداردهای مدون و مربوطه می باشد.
این برنج تحت کنترل و بازرسی شرکت پارس گواه تولید گردیده مطابق با استاندارد ارگانیک ایران (استاندارد ملی ایران- 11000) تولید شده و دارای گواهی بازرسی می باشد.
برنج قهوه ای قبل از جداسازی لایه سبوس از برنج سفید می باشد.
ری کردن برنج سبوس دار کمتر از برنج سفید است. اما به افراد چاق یا بیمار پیشنهاد می شود که این نوع برنج را مصرف کنند.
برنج سبوس دار علاوه بر ویتامین های گروه B) B تیامین B ریبوفلاوین ؛ B نیاسین) حاوی کربوهیدرات نیز است. مواد غذایی حاوی کربوهیدرات دارای مقدار مناسب فیبر هستند. فیبر به عملکرد منظم روده و به سلامت دستگاه گوارش کمک می کند.
سبوس برنج و آرد برنج
سبوس برنج وآرد برنج یکی از فرآورده های جانبی برنج می باشد.
این محصول از جمله محصولات تولید شده توسط کشاورزان رهرو در مسیر سلامت و مصمم برای تولید محصولات سالم و ارگانیک از طریق اعمال مدیریت های مناسب از جمله مدیریت های تلفیقی آفات (IPM) ، در مناطق مستعد، با آب و هوای مساعد و خاک مناسب می باشد.
در روند تولید این محصولات بر عدم استفاده از نهاده های شیمیایی و پر خطر تاکید شده است و تمام همیت تولید کننده بر تولید مطابق با استانداردهای مدون و مربوطه می باشد.
زعفران جهان زعفران
محصولات ارگانیک این شرکت دارای گواهی استاندارد ارگانیک اتحادیه اروپا (EU) از شرکت بازرسی CERES آلمان هستند.
عدس. نخود. لوبیا قرمز. لوبیا چشم بلبلی. لوبیا چیتی. لپه. ماش.
خرما و شیره خرما مانادیت
پیشگیری از بسیاری امراض و بیماری ها همانند انواع سرطان های دستگاه گوارش
اشتها آور و ملین
پیشگیری ار فقر آهن در بدن و موثر در مقابل کم خونی و چربی خون بالا
منبع غنی منیزیم و بسیاری خواص دیگر ...
دارای گواهی ارگانیک از انجمن ارگانیک اتحادیه اروپا
با کیفیت و مقوی
بالزامیک خرما
رب انار و آب انار شرکت نارنی
مشخصات محصول:
انرژی: ۸۲۸ کیلوکالری
کربوهیدرات: صفر
پروتئین: صفر
چربی کل:۱۰۰%
اسید چرب اشباع: ۱۵%
اسیدچرب اشباع نشده بایک پیوند دوگانه:۳۹%
اسیدچرب اشباع نشده با چند پیوند دوگانه:۴۱%
جدول ارزش غذایی در ۱۰۰ گرم:
امگا۳: ۱ گرم
امگا۶: ۴۰ گرم
امگا۹: ۳۸ گرم
کلسترول: صفر
ایزومر ترانس: ۰.۰۴
نمک: صفر
قند: صفر
روغن کنجد در بین روغنهای خوراکی به ملکهی روغنها مشهور است. دانه کنجد بیشترین میزان روغن را در بین دانههای روغنی دیگر داراست اما با وجود این تولید آن بسیار کمتر از دانههای دیگر نظیر سویا، آفتابگردان و گلرنگ است.
روغن کنجد به عنوان یک روغن با قیمت و کیفیت بالا شناخته میشود. این روغن بیشترین مقاومت و ماندگاری را در بین روغنهای خوراکی با درصد بالای چربی غیراشباع دارد. نوع لیگنان و آنتی اکسیدانهای طبیعی موجود در این روغن باعث بروز مقاومت بسیار بالا در برابر اکسیداسیون و خواص فیزیولوژیکی ارزشمند روغن کنجد شده است.
ترکیب اسیدهای چرب روغن کنجد به گونهای است که برای هر سه مصرف سرخ کردن، پخت و پز و سالاد قابل استفاده است.
خواص روغن کنجد
* کاهش دهنده سطح کلسترول بد خون(LDL) و افزایش جذب کلسترول خوب(HDL)
کاهش فشارخون در افراد مبتلا به فشار خون بالا
* جلوگیری از سرطانهای سینه، پروستات و سرطانهای دستگاه گوارش
* جلوگیری از تصلب شرایین و بسته شدن عروق
* جلوگیری از بروز سکته قلبی
* جلوگیری از بروز آب مروارید
* شفافیت و لطافت پوست به دلیل غنی بودن از ویتامین E
* مناسب برای سرخ کردن به دلیل مقاومت بالای حرارتی
* کاهش ابتلا به بیماری پارکینسون
* جلوگیری از بیماریهای مفصلی و آرتروز
* خواص آنتی اکسیدانی فوقالعاده به دلیل وجود دو ماده شیمیایی sesamol و sesamin. آنتی اکسیدانها با رادیکالهای آزادی که به سلولها آسیب میرسانند و به روند پیری سرعت میبخشند مقابله میکند.
* ویتامین E موجود در آن از بیماری آلزایمر جلوگیری میکند.
خواص ذکر شده در مورد روغن کنجد بدین معنا نیست که شما آزادید هر چه قدر
که میخواهید از آن در طی یک روز استفاده کنید. به خاطر داشته باشید که کالری همهی روغنها یکسان است؛ یعنی هر ۵ گرم آن که معادل یک قاشق چای خوری میشود چیزی در حدود ۴۵ کیلوکالری انرژی دارد
* روغن کنجد تحریک پذیری غشاء مخاطی را کم میکند. این روغن برای درمان سرفه، یبوست، آرتریت و پوست خشک توصیه میشود.* مصرف مرتب آن اضطراب را کاهش میدهد، گردش خون را تقویت میکند، مانع اختلالات عصبی میشود و سیستم دفاعی بدن را تقویت میکند.
* مصرف روغن کنجد، نشاط آور است، هوشیاری ایجاد میکند، دردهای مزمن و گرفتگی عضلات را کاهش میدهد.
* ویتامین E موجود در آن به رشد مو سرعت میبخشد.
* برای افرادی که از کم خونی و سرگیجه رنج میبرند مفید است.
* مصرف موضعی این روغن، پوست را نرم و لطیف میکند.
* خاصیت ضدقارچی و ضدباکتریایی دارد.
* غرغره کردن آن، باکتریها، از جمله باکتریهای سرماخوردگی از بین میبرد.
* محافظ طبیعی در برابر اشعهی فرابنفش به حساب میآید.
* مانع شورهی سر میشود.
* از پوست در برابر کلر موجود در آب استخر محافظت میکند.
* ماساژ با روغن کنجد انعطاف پذیری مفاصل را زیاد میکند.
* بریدگیها و جراحتهای سطحی را درمان میکند.
* پوست صورت به خصوص اطراف بینی را سفت میکند و مانع بزرگ شدن منفذهای پوستی صورت میشود.
* از بروز آکنه جلوگیری میکند.
روغن آفتابگردان درنیکا
خواص روغن آفتابگردان درنیکا
به دلیل دارا بودن لیسیتین در تقویت حافظه موثر است .
باعث کاهش کلسترول می شود .بدون کلسترولمانع بروز بیماری های قلبی شده و گردش خون را تنظیم می کند .
با مصرف روزانه در درمان سردرد ، برونشیت ، انسداد شراین ، بیماری های مزمن خونی ، آرتروز ، بیماری رماتیسمی ، اگزما ، زخم معده ، بیماری روده ، ناراحتی قلبی ، بیماری زنان و زایمان و بیماری کبد موثر بوده ؛ از بروز غده های سرطانی جلوگیری می کند .
روش تولید روغن های فرابکر(ارگانیک) درنیکا
کارخانه روغن کشی درنیکا برای اولین بار در ایران تهیه روغن از دانه های روغنی به روش پرس سرد را آغاز نموده است که در آن از هیچگونه فرایند حرارتی و شیمیایی جهت استخراج روغن از دانه ها استفاده نمی شود . این امر باعث حفظ ویتامین ها و خواص طبیعی روغن حاصله می گردد .
همچنین در این روش از هیچ نوع مود افزودنی و آنتی اکسیدان مصنوعی استفاده نمی شود . ایزومر ترانس روغن های تولید شده در این واحد تولیدی که در جدول ارزش غذایی روغن ها قید می گردد . در حدود 05/0 PPM می باشد که از حد مجاز تایید شده موسسه استاندارد برای روغن های به روش پرس سرد که 2 درصد تعریف شده ، بسیار پایین تر می باشد .لازم به ذکر است که درصد بالای ایزومر ترانس صدمه جدی به سلامتی انسان زده و باعث مرگ و میر می شود .
موارد مصرف
بدون کلسترل ، مخصوص پخت و پز ، سالاد و سرخ کردن با حرارت ملایم
شکلات
این نوع شکلات که موسوم به شکلات ارگانیک است در یکی دو سال اخیر بهطور گسترده در دنیا متداول گشته است. این نوع شکلات علاوه بر اینکه براساس یک سیستم طبیعی تولید میشود کلیهٔ مواد اولیهٔ آن بهطور کاملاً طبیعی از دل خاک برآمدهاند. کشاورزی ارگانیک تلاش میکند تا همگان را از برکت واقعی آنچه از زمین به دست میآید بهرهمند سازند.
شکلات آلمانی تلخ با تکه های پرتقال و تند با تکه های توت فرنگی
قهوه ملانژ و اسپرسو اتریشی
زیتون و روغن زیتون فدک
تخمه آفتابگردان اتریشی
پسته بارانی ( قندقی ، اکبری و احمد آقایی )
پسته ارگانیک بارانی به عنوان بهترین پسته
صادراتی ایران در بازار های بین المللی خرید و فروش می شود.
ایران به عنوان تنها تولید کننده پسته
ارگانیک در دنیاست و بقیه کشور های تولید کننده پسته در این زمینه موفق نشده اند
فعالیت نمایند. پسته ارگانیک
بارانی در انواع مختلفی از جمله فندقی، اکبری و احمد آقایی در انس های متنوع تولید
و برای صادرات مورد استفاده قرار می گیرد، نحوه انس بندی این نوع پسته نیز همانند
دیگر محصولات صادراتی ایران می باشد.
قهوه خرما
انار ساوه ( آقای بابایی و یزدان پناه )
کشمش، گردو و بادام
غلات صبحانه وروال اتریشی
چای ارگانیک زوبین
چای زوبین به عنوان یک تجارت خانوادگی از سال 1277 شمسی تا کنون تداوم داشته است. امروز نسل پنجم چای زوبین ، پیشرو و اولین تولید کننده چای ارگانیک در ایران می باشد.
محصولات ارگانیک: چای سیاه سرگل بهاره، چای سیاه ممتاز، چای ممتاز گل سرخ، چای ترش و شیرین، پسته، گردو، مرکبات
محصولات ارگانیک این شرکت دارای گواهینامههای استاندارد ارگانیک اتحادیه اروپا (EU)
و استاندارد ارگانیک ایالات متحده آمریکاشرکت بازرسی بیوسان گواه هستند. (NOP).
برخی از فواید نوشیدن زوبین چای:
حفظ محیط زیست و منابع طبیعی
آرامشزا
انرژیزا
سلامت قلب و عروق
تقویت سیستم ایمنی بدن
سرشار از آنتی اکسیدانت
پاکسازی بدن از ضایعات
افزایش تراکم استخوان
تقویت سیستم گوارشی
چربی سوز
کاهش میزان کلسترول
خوشبوکننده دهان
سلامت لثه و دندان ها
عرقیات گره بان
عرقیات گیاهی (مورد یا مورت، کیالک یا زالزالک، کاهو، علف چشمه یا بولاغ اوتی، خارخاسک، بید، بوقناق یا باباخارزن، اکالیپتوس، استوخودوس، ارتیشو یا کنگرفرنگی، گل زوفا، گشنیز، گزنه، کرفس، کاکوتی، کاسنی، شیرین بیان، شنبلیله، شوید، شاهتره، شاه اسپَرَم، زیره سیاه، زیره سبز، زنیان، ریحان، رزماری یا اکلیل کوهی، رازیانه، خارشتر، پونه، بیدمشک، بهارنارنج، بومادران، بادرنجبویه، بابونه، آلوئهورا، ازربه، اسپست، آویشن، نعنا فلفلی، گلاب)
محصولات ارگانیک این شرکت دارای گواهی استاندارد ارگانیک اتحادیه اروپا (EU) از شرکت بازرسی CERES آلمان هستند.
عسل آویشن
خواص دارویی: رفع عفونتهای عمومی، تقویت بینایی، ضد صرع و تشنج، درمان تنگی تنفس و معالج دردهای مفاصل.
عسل کنار
خواص دارویی: ضد کمخونی و تقویت اعصاب.
عسل گون
رماتیسم،ضد التهاب مثانه، سنگ های ادراری، خواب اور،تقویت کننده حافظه، تقویت کننده معده و دستگاه گوارش، تقویت کننده مغز و اعصاب.
عسل چند گیاه
ضد سرفه، نرمکننده سینه، ضد ترشی معده،
ورم روده، تب بر، ضد اسهال، ضد عفونی کننده دستگاه گوارشی، مقوی اعصاب
صیفی جات ( گوجه، خیار، هویج، بادمجان، فلفل دلمه ) آقای صالحی
انواع میوه: سیب، پرتقال، کیوی، آووکادو، زردآلو، انار
آبمیوه آلوئه ورا
آبمیوه آلوئه ورا در دو طعم عسل و انگور محصول جینوورا
انجیر، مویز، عناب و توت
دارای گواهینامه استاندارد ملی ارگانیک ایران
رب گوجه فرنگی دلند
کینوا
کینوا یک گیاه سنتی است که قدمت 5000 ساله دارد. کینوا بسیار سبکتر و خوش هضم تر از دانه های برنج و منبع غنی پروتیٌین، منیزیم، فسفر،فیبر، ویتامین ب 2، پتاسیم و دیگر مواد معدنی مانند آهن است.
مربای ارگانیک فقط با میوه
دارای گواهی ارگانیک از انجمن ارگانیک اسپانیا و اتحادیه ارگانیک اروپا
قاووت
گوشت گوسفند
زردچوبه
دارای گواهی ارگانیک اتحادیه اروپا، آمریکا و هندوستان
کنجد
کنجد لارستان شیراز
چای سبز مخلوط شده با برگه پرتقال
شیر خشک